VIDEO | Hilarisch! Veerman en Til gaan stuk door dansende Drommel

Guus Til en Joey Veerman gaan stuk om het dansje van Joël Drommel
Guus Til en Joey Veerman gaan stuk om het dansje van Joël Drommel Foto: © Screenshot PSV

PSV heeft een uiterst succesvol seizoen achter de rug. De Eindhovenaren werden met overmacht landskampioen en dat leverde natuurlijk een prima sfeer op in de spelersgroep. En dat is in een video met Guus Til, Joey Veerman en Joël Drommel maar al te goed te zien.

"Wat als Guus, Joey en Joël en eigen walk-on song zouden hebben", schrijft PSV bij de geweldige video van het drietal. Guus Til is de eerste die naar buiten komt, op het nummer 'Pedro' van Jaxomy, Agatino Romero en Raffaella Carrà. Vervolgens is het Joey Veerman die naar buiten komt. Bij de Volendammer zou je al snel denken aan 'Engelbewaarder', maar hij koos het nummer 'Just like you' van Radical Redemption.

De laatste die naar buiten komt is Joël Drommel en het is de doelman van PSV die toch wel de show steelt. Hij komt naar buiten op het nummer 'Zoet, Zout, Zuur', van Robert van Hemert. Vooral het dansje van Drommel valt in de smaak, want zowel Til als Veerman komen niet meer bij van het lachen. De hilarische beelden zie je hieronder!

Lees meer:
0 reacties