503

logo

Het is rust!

Wegens technische problemen is www.voetbalverslaafd.nl nu even niet beschikbaar. We hervatten de wedstrijd zo snel mogelijk weer en dan is jouw favoriete site weer bereikbaar. Tot dan!

VIDEO | Lol! Van Bommel krijgt geel bij heerlijk duel in België

Mark van Bommel heeft zijn eerste gele kaart als trainer van Royal Antwerp FC gekregen. De coach kreeg de kaart te zien in het gewonnen thuisduel met OH Leuven (4-2).

De ploeg van de Nederlandse coach kwam in minuut 27 op een achterstand. De schade werd even later binnen twee minuten gerepareerd. In minuut 38 en 40 scoorde Antwerp twee keer: 2-1. Na rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte, maar Van Bommel zag zijn team toch de drie punten pakken. Michel-Ange Balikwisha maakte er twee en bepaalde de eindstand op 4-2.

Mark van Bommel kon zijn emoties niet de hele wedstrijd onder controle houden. Bij een 2-2 stand werd de trainer bestraft met een gele kaart na commentaar op de leiding en kan daarmee zijn eerste kaart in België bijschrijven

Antwerp is goed begonnen aan het seizoen in België. De club is de enige met negen punten uit drie wedstrijden en staat daarmee bovenaan. Door de goede resultaten wordt de trainer geprezen in België. "Het is toch opvallend hoe coach Mark van Bommel in geen tijd duidelijkheid heeft gebracht in het spel van Antwerp", zo klinkt het bij Sporza. "Ze voetballen herkenbaar en dat is vorig jaar onder Brian Priske toch het hele seizoen een probleem geweest. "Waar staat Antwerp voor?", vroegen we ons altijd af."