VIDEO | Weghorst viert behalen finale in zijn eentje met de fans

Manchester United heeft zondagavond de finale van de FA-Cup bereikt. De ploeg van Erik ten Hag won na strafschoppen van Brighton & Hove Albion.

In de wedstrijd en gedurende de verlening werd er niet gescoord op Wembley. Tijdens de strafschoppenserie hadden de spelers van beide ploegen echter weinig moeite om het net te vinden. De eerste zes spelers van beide ploegen wisten hun strafschop te benutten. Wout Weghorst was de zesde speler van United die een strafschop nam. Na hem miste Solly March namens Brighton. De middenvelder zag zijn inzet hoog over gaan. Na de misser van March beslechtte Victor Lindelöf het duel vanaf de stip in het voordeel van Manchester United. De spelers en technische staf van The Red Devils vierden het behalen van de finale bij de zijlijn en rondom Lindelöf. Uitgezonderd Wout Weghorst, de aanvaller die in de verlenging was ingevallen, sprintte naar de United-fans en vierde daar geleidend het behalen van de eindstrijd.

Whilst the rest of the players celebrated together, Wout Weghorst celebrated in front of the @ManUtd fans ♥️ #EmiratesFACup pic.twitter.com/UMU3mdSIqP — Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) April 23, 2023

Lees meer: