Vincent Schildkamp verbaasd: "Hij kan toch bij Feyenoord spelen?"

Vincent Schildkamp
Vincent Schildkamp Foto: © Pro Shots

Timon Wellenreuther lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij Feyenoord. De Duitse keeper kreeg in het laatste thuisduel van dit seizoen een publiekswissel van Arne Slot. Hij kwam in de tachtigste minuut binnen de lijnen voor Justin Bijlow.

ESPN-commentator Vincent Schildkamp vond het een opmerkelijke publiekswissel. "Het is toch nog niet duidelijk wat er met hem gaat gebeuren?", zegt de verslaggever bij FC Rijnmond. "Hij zou volgend seizoen toch ook bij Feyenoord kunnen spelen?" 

Schildkamp weet niet of Bijlow volgend seizoen zomaar weer de eerste keeper wordt. Dat zou volgens de journalist ook Wellenreuther kunnen zijn. "Dat wordt wikken en wegen. Dat vind ik nu moeilijk in te schatten."

Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg legt meer uit over de situatie rond Wellenreuther. "Hij wil eerste keeper worden. Er is echt wel interesse in hem van andere clubs uit het buitenland. Ook PSV werd genoemd. Hij heeft het ontzettend goed gedaan bij Feyenoord." 

"Het zal ook afhangen wat er met Bijlow gaat gebeuren. Zijn contract is onlangs verlengd en opgewaardeerd. Ik snap dat Wellenreuther wil gaan spelen, maar dat zou misschien ook wel bij Feyenoord kunnen", aldus Kranenburg.

Lees meer:
0 reacties