Vivianne Miedema: "Als Nederland wint, hoor ik niks meer van Beth"

Vivianne Miedema en Beth Mead op Wembley
Vivianne Miedema en Beth Mead op Wembley Foto: © BSR Agency

Het Nederlands mannenelftal staat in de halve finale van het EK. Daarin nemen de mannen van Ronald Koeman het op tegen Engeland. En dat zorgt voor spanning in huize 'Meadema'.

Vivianne Miedema is natuurlijk Nederlands en haar partner Beth Mead Engels. "Dat gaat gewoon goed samen. Ik ben Nederlands elftal-fan, zij is Engeland-fan. Ik denk dat als Nederland wint, dat ik niks meer van Beth hoor", lacht de spits van Oranje bij Sportnieuws.nl. "Maar andersom misschien wel, haha."

"Dat hoort bij voetbal. Rivaliteit is goed, maar rivaliteit is ook tot een bepaald level dat het oké is. Volgens mij kunnen we daar heel goed mee omgaan", aldus Miedema, die het Nederlands mannenelftal tot dusver wisselvallig vindt. "Maar dat ga je altijd in zo'n toernooi krijgen. Ik denk dat je op het hele EK kan zien dat het toch wel einde seizoen is, dat heel veel spelers er vermoeid uit zien."

"Als je kijkt naar het gehele toernooi, doet Nederland het eigenlijk gewoon best wel prima. Engeland tot nu toe nog niet, maar als je kijkt welke namen daar op het veld staan... Ze kunnen hartstikke goed voetballen. Ik kijk heel erg uit naar woensdagavond", besluit de topscorer aller tijden van Oranje.

Lees meer:
0 reacties