"Voor vier miljoen euro hebben ze bij Feyenoord zijn linkerteen"

Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing
Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing Foto: © Orange Pictures

Bij FC Twente dachten ze de selectie al in een vroeg stadium op orde te hebben. De rust in Enschede is verstoord nu Feyenoord zich gemeld heeft voor Ramiz Zerrouki. Tijdens de podcast De Ballen Verstand werd maandag stilgestaan bij de interesse voor de sterkhouder van FC Twente.

FC Twente-watcher Leon ten Voorde bevestigt de concrete belangstelling van Feyenoord. "Ze hebben zich voor het weekend gemeld bij Twente", zo begint Ten Voorde. "Ze zien Zerrouki als ideale opvolger (van Aursnes red.) Voor geld is alles te koop en wordt alles vloeibaar. Maar ik zat net bij Jan Streuer op kantoor en hij is niet onder de indruk. Hij wordt niet warm of koud van de interesse voor zo’n belangrijke speler. Hij zegt dat hij niet geïnteresseerd is in verkoop, maar gaat wel in gesprek."

"Uiteindelijk zal Feyenoord met een bod moeten komen", zo vervolgt de FC Twente-watcher. "Dat bod zal heel goed moeten zijn. Bij Feyenoord komen wat miljoenen binnen, deze jongen gaat voor 15 miljoen weg. Feyenoord heeft wel een beetje zelf de standaard gezet door Timber, een jeugdinternational, voor 8,5 miljoen te kopen van FC Utrecht. Dat is heel veel geld."

"Je kunt wel nagaan. Zerrouki heeft nog een contract voor twee jaar. Timber is jeugdinternational maar Zerrouki heeft zestien keer in de Algerijnse ploeg gespeeld. Dat is een topland in Afrika. Voor vier miljoen hebben ze zijn linker teen. Je moet echt aan het dubbele denken. Als Feyenoord tien miljoen biedt valt er echt wel te praten. Maar Twente heeft niet de financiële noodzaak om hem te verkopen en Zerrouki is een hele belangrijke speler", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 12 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Excelsior -
-
Vitesse -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
RKC Waalwijk -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand