Voormalig profvoetballer raakt dure Porsche en 100.000 euro kwijt

De in beslag genomen Porsche
De in beslag genomen Porsche Foto: © Politie

De politie heeft ruim 100.000 euro aan contant geld, zes luxe horloges, drie voertuigen waaronder een dure Porsche, diverse sieraden en luxeartikelen waaronder fitnessapparatuur en dure geurkaarsen in beslag genomen in het onderzoek naar voormalig profvoetballer Ronnie S. Dat meldt Omroep Brabant.

De oud-prof wordt verdacht van drugshandel en witwassen. De in beslag genomen goederen werden gevonden op zeven locaties, namelijk zes huizen en een camper in Groenlo. Er is ook beslag gelegd op drie huizen en een jacht. Diverse bankrekeningen zijn 'bevroren', daar kan geen geld meer vanaf worden gehaald.

De politie heeft laten weten dat het onderzoek naar de praktijken van S. en zijn familie onverminderd doorgaat. Het voorarrest van de 39-jarige S. werd donderdag met veertien dagen verlengd. Hij werd afgelopen maandag opgepakt en zit sindsdien in de cel. De rechtbank ziet voldoende reden om hem langer vast te houden. Zijn vriendin en ouders, die ook werden opgepakt, zijn inmiddels weer vrijgelaten maar blijven wel verdachten. 

Lees meer:
0 reacties