Wesley Sneijder kritisch op oud-Ajacied: "Al het respect verloren"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © Orange Pictures

Wesley Sneijder verwacht dat Erik ten Hag na dit seizoen ontslagen gaat worden bij Manchester United. Volgens de voormalig middenvelder maakte de oefenmeester in zijn eerste seizoen al een enorme misstap.

Sneijder blikt terug op vorig seizoen. "Hij is al de fout ingegaan door de strijd aan te gaan met Ronaldo. Daar heeft hij bij iedereen al het respect verloren", merkt de oud-Ajacied op in Veronica Offside. "Hij dacht dat het andersom zou werken, maar natuurlijk niet. Die jongens dachten in de kleedkamer: ‘Is die man gek geworden?'" Ten Hag had eigenlijk weinig plek voor de wereldster, die zijn contract daarna al snel liet ontbinden.

Ook dit seizoen krijgt de Nederlandse trainer Manchester United niet echt op de rit. Na een roemloze uitschakeling in de Champions League doet de Engelse grootmacht dit seizoen opnieuw niet mee bij de bovenste plekken. Sneijder verwacht dat het snel klaar is, al geeft Ten Hag de strijd zelf nog lang niet op. "Natuurlijk weet hij al dat hij weg moet, maar je gaat toch niet zelf opstappen. Dan zou ik ook lekker blijven zitten", besluit Sneijder.

Lees meer:
0 reacties