Wijnaldum terug in Oranje: "Ik denk niet dat het uitgesproken is"

Georginio Wijnaldum
Georginio Wijnaldum Foto: © Pro Shots

Na ernstig blessureleed en een teleurstellende samenwerking met Louis van Gaal is Georginio Wijnaldum eindelijk weer terug in het Nederlands Elftal. De middenvelder kijkt uit naar de nieuwe samenwerking met Ronald Koeman.

Een jaar na zijn laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal keerde Georginio Wijnaldum deze week terug in Zeist. In gesprek met de NOS geeft de middenvelder aan blij te zijn met de aanstelling van Ronald Koeman: "Ik had al eerder gehoopt om met hem weer samen te werken toen er sprake was van dat ik naar Barça zou gaan, alleen was dat niet gebeurd. Dan hoop je toch wel dat je op een of andere manier weer samen kunt werken. Toen Van Gaal aankondigde dat hij niet verder zou gaan na het WK, denk ik dat iedereen wel wilde dat Koeman terug zou komen."

De band die Wijnaldum met de vorige bondscoach had was een stuk ingewikkelder, nadat Louis van Gaal hem passeerde: "Ik heb het destijds geaccepteerd en we hebben een gesprek gehad, maar echt uitgesproken is het niet. Ik ben Van Gaal ook dankbaar voor wat hij in mijn carrière heeft betekend. Maar met Koeman heb ik wel een beter gevoel dan met Van Gaal."

Lees meer:
0 reacties