Wilfred Genee door het stof: "Vond het een beetje flauw van mij"

Wilfred Genee in de studio
Wilfred Genee in de studio Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee heeft maandagavond een niet zo leuke avond gehad tijdens de uitzending van Veronice Offside. Hij kwam terug op zijn felle kritiek die hij uitte op collega-presentator Marcel Maijer een week eerder.

Vorige week zei Genee meerdere negatieve dingen over Maijer. Waaronder het volgende: "Waar zit de kracht van Marcel dan? Nee, sorry, ik moet ophouden nu. Zo flauw dit.” Boskamp keek hoofdschuddend toe: “Je bent echt een stuk vergif aan het worden. Niet te geloven.”

Wesley Sneijder haalde het moment van een week eerder aan. Sneijder: "Jij bent ook een slappeling trouwens, hè! Eerst zit je hier in dit programma Marcel af te kraken en daarna ga je hem bellen." Genee reageerde: "Ja ik heb hem gebeld. Het was een beetje flauw van mij. We waren een week geleden voor de uitzending een beetje aan het dollen met zijn allen. Ik vond het een beetje flauw van mij dat ik het had doorgevoerd tijdens de uitzending. Dat kan toch?".

Sneijder reageerde als volgt: "Wij moeten hier maar iedereen afkraken van jou. Dan zeg je voor de uitzending: ‘Wel vuurwerk, hè.’ Ik zat de de dag erna met Marcel Maijer en hij vond het niet leuk dat je op televisie grappen over hem maakte", aldus de oud-international.

Lees meer:
0 reacties