"Word een beetje moe van die Perez, hij moet telkens mij hebben"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Henk Veerman heeft er bij FC Utrecht met oud-Heerenvener Bas Dost een serieuze concurrent bijgekregen. De oud-spits van SC Heerenveen denkt echter niet aan een vertrek uit de Domstad.

"Je speelt bij FC Utrecht, je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote en goeie spelers komen", reageert Veerman in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Je weet dat je voor je plaats moet knokken, dat is altijd zo bij een ploeg met ambities. Dus dat Bas bij ons komt voetballen, daar schrik ik niet zo van."

Veerman vindt de komst van Dost zelfs leuk. "Ik verwacht bij FC Utrecht geen jongen van TOP Oss als concurrent, met alle respect voor die club uiteraard. Als ik geen concurrentie wil, dan kan ik beter bij de amateurs gaan voetballen. Ik wist dat er een goeie spits kwam, laat het dan maar één van de besten zijn. Daar kan ik zelf ook nog wat van leren", aldus de lange aanvaller.

Door de komst wordt Veerman opnieuw in verband gebracht met zijn jeugdliefde FC Volendam, dat promoveerde naar het hoogste niveau. "Nee joh, dat gedoe blijf ik kennelijk iedere keer houden", zegt hij fel. "Volendam is op dit moment totaal niet aan de orde."

Veerman is nog feller op Kenneth Perez, die de invalbeurt van de spits in de laatste wedstrijd van de play-offs 'schandalig' noemde. "Ik word een beetje moe van die Perez. Hij moet telkens mij hebben en op zich vind ik dat prima. Maar het is zonde dat hij het elke keer zo persoonlijk maakt", meent de Volendammer, die ook weinig kan met de kritiek van de supporters.

De fans van FC Utrecht verweten hem een gebrek aan energie en daar kan Veerman zich niets bij voorstellen. "Helemaal niets! Ik was die dag doodziek en heb dat bij iedereen aangegeven. Als de staf er dan voor kiest om je toch in te brengen, dan kan ik alleen maar mijn best doen. Het is jammer dat dat verkeerd uitpakte, meer kon ik er niet van maken."

Cody Gakpo met Johan Bakayoko op zijn schouders

PSV wint voor 40.00 (!) keer je inzet!

PSV speelt dinsdagavond de return tegen AS Monaco. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van PSV. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 12 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Excelsior -
-
Vitesse -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
RKC Waalwijk -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand