Wout Weghorst naar de Eredivisie? "Ajax is zeker interessant"

Wout Weghorst bij het Nederlands elftal
Wout Weghorst bij het Nederlands elftal Foto: © BSR Agency

Wout Weghorst wordt de laatste tijd al nadrukkelijk in verband gebracht met FC Twente. De Oranje-spits zou dan de concurrentie moeten aangaan met Ricky van Wolfswinkel, maar zou volgens Valentijn Driessen ook een optie voor Ajax kunnen zijn.

"Van Wolfwinkel is niet meer de jongste maar Weghorst ook niet meer", begint Valentijn Driessen in Kick-off de podcast. "Dus als je hen beide hebt is dat alleen maar meegenomen. Vooral als je de voorronde Champions League in moet."

"Als zo'n speler zichzelf aanbiedt, want dat heeft hij gedaan, dan moet je dat natuurlijk altijd aanpakken", reageert Mike Verweij. "Wout Weghorst gaat altijd met 120 kilometer per uur, dat kan zeker een sensatie in de Eredivisie worden. Daarnaast wil hij dus graag naar Twente toe."

Presentator Pim Sedee vraagt zich af of Weghorst ook interessant kan zijn voor Ajax of Feyenoord. "Dat denk ik zeker", reageert Driessen, die echter weer dat de 31-jarige spits graag naar FC Twente wil. "Het is wel een principieel mannetje natuurlijk. Dat hebben we in de coronatijd ook meegemaakt. Dus wat dat betreft... Als hij zegt dat hij naar Twente wil, dan wil hij naar Twente. En niet naar Ajax."

Lees meer:
0 reacties