Wout Weghorst reageert op boodschap Ronald Koeman: "Dat is klote"

Wout Weghorst en Ronald Koeman
Wout Weghorst en Ronald Koeman Foto: © BSR Agency

Wout Weghorst had niet lang nodig tegen Canada om het net te vinden. De spits kwam in de 62ste minuut in het veld en zette zijn naam in de 63ste minuut op het wedstrijdformulier.

"Ik denk dat het binnen twee minuten was, of niet?", reageert Weghorst bij ESPN op de vraag over hoe lang het duurde voordat hij scoorde na zijn invalbeurt. "Het ging snel, ja. Ik wist gisteren al dat ik er na een uur in zou komen. Ik was er klaar voor. Iedereen heeft een gesprek gehad en een bepaalde duidelijkheid gekregen, een bepaalde rol."

En die rol is niet de rol waar Weghorst op hoopte. "Dat was natuurlijk teleurstellend, ook voor deze wedstrijd", gaat hij verder. "Je wilt altijd spelen. Dat is cliché, maar zo is het wel. De laatste twee dagen was het balen. Als je erin komt, moet je in ieder geval zorgen dat je er staat en wat toevoegt. Of dat betekent dat ik niet de eerste keus ben? Op dit moment niet, nee."

"Het is goed dat het helder is, dat waardeer ik ook. Ik denk dat veel posities gelijk aan elkaar zijn, dan is dat goed. Het is teleurstellend en op dat moment ook even klote. Dan moet je zorgen dat je de knop omzet en schakelt. Je bent met zijn allen bezig aan iets moois en hopelijk wordt het een heel mooie zomer. Daar zal iedereen voor nodig zijn", aldus Weghorst.

Lees meer:
0 reacties