Zaakwaarnemer Boadu is woest: "Ze denken alleen maar aan geld"

Myron Boadu bij de spelersbus
Myron Boadu bij de spelersbus Foto: © Pro Shots

De gesprekken tussen AS Monaco en FC Twente over het huren van Myron Boadu verlopen bijzonder stroef. Boadu wil dolgraag op huurbasis naar Enschede, maar zijn werkgever werkt ongelofelijk tegen.

De Franse club gaat voor de maximale huursom. In heel Europa wordt de spits door zijn werkgever aangeboden, terwijl de aanvaller zelf al rond is met FC Twente. Beide partijen liggen op ramkoers, zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez is woest over het geldbeluste gedrag van Monaco. "Dat klopt. Ik word misselijk van de clubs die alleen aan het geld denken en niet aan het belang van de speler", aldus Fortes Rodriguez bij De Telegraaf.

Voor Boadu is FC Twente de enige serieuze optie. Een overgang naar een topcompetitie lijkt geen optie gezien zijn geringe speeltijd bij Monaco. FC Twente heeft zich bereid getoond om de trainingsintensiteit en wedstrijdbelasting van Boadu geleidelijk op te bouwen, zodat hij niet geblesseerd raakt en aan het einde van het seizoen topfit is.

Zowel Boadu als zijn zakelijk begeleider Fortes Rodriguez willen AS Monaco tegemoet komen bij het mogelijk maken van de transfer, ook op financieel vlak. De Monegasken willen voorlopig echter nergens van weten.

Lees meer:
0 reacties