"Ze hebben Mark van Bommel veel te vroeg afgeschreven bij PSV"

Mark van Bommel
Mark van Bommel Foto: © Pro Shots

Onder leiding van Mark van Bommel is Royal Antwerp FC bezig aan een indrukwekkende opmars in België. Aad de Mos is lyrisch over de club en verwacht dat de ploeg de komende jaren kampioen wordt.

"Iedereen dacht dat Club Brugge voor tien jaar vertrokken was. Dat denk ik niet: volgens mij wordt Antwerp de komende drie jaar kampioen", zegt De Mos in gesprek met Humo. Momenteel staat Antwerp acht punten los, doordat het na acht speelrondes nog foutloos is. "Van Bommel is een vakman eersteklas", is De Mos lovend.

"Ze hebben hem veel te vroeg afgeschreven bij PSV. Mark is iemand die hoge eisen stelt. Maar bij PSV staken mensen van wie hij dacht dat ze vrienden waren hem een mes in de rug. Met Overmars heeft Mark nu iemand die hem ruggensteun biedt. Hij hoeft niet langer de controlefreak uit te hangen", merkt de voormalig trainer van PSV.

De Mos weet precies hoe Van Bommel in elkaar steekt. Als het even tegenzit, wordt de oud-PSV-trainer 'cynish'. "En begint hij wedervragen stellen: Heb jij zelf wel gevoetbald? Mark is zo'n trainer die zegt dat hij geen kranten leest. Maar geloof me, net die trainers lezen alles", weet De Mos.

BetCity

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

De Eredivisie is terug! En dus komen Feyenoord, PSV en Ajax in actie tegen NEC, Cambuur en Go Ahead Eagles. Voor een overwinning van Feyenoord, PSV of Ajax krijg jij als nieuwe speler bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet! Voor welke club ga jij?

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
za 1 okt. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Groningen -
-
AZ -
za 1 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Ajax -
-
Go Ahead Eagles -
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 2 okt. 2022, 12:15
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Volendam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand